Menu

Miere de Manuka TA25+ Ecologica/Bio 250gr SONNENTOR

Categories: ,

142.00 lei

Support

Descriere

Miere de Manuka TA25+ Ecologica/Bio 250gr SONNENTOR

INGREDIENTE 

100% miere Manuka cu factor TA 25+ certificată BIO

Această miere provine din nectarul florilor arbuştului Manuka (lat. Leptospermum scoparium), care cresc în regiunile muntoase din Noua Zeelandă. Mierea obţinută din aceste flori are proprietăţi antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii si antifungice foarte ridicate, cu puteri de vindecare extrem de eficiente, conform cercetărilor recunoscute.

Mod de administrare:

Recomandarea din traditiile si observatiile asupra acestui produs “minune” sunt de 3-4 lingurite pe zi la adulti si 2-3 lingurite pe zi pentru copii. Dar nu exista limitare la acest nivel.

Indicat este sa fie prima lingurita dimineata pe stomacul gol si minim 15-20 minute sa nu se consume lichid sau mancare dupa aceea.

Toate datele necesare si cerute prin legislatia si reglementarea UE pentru alimente se regaseste pe eticheta produsului, pe borcanul de Miere de Manuka.

E bine să stiți…
(principii, valori etice și de conduită, reglementări și legi, fapte și teorii, ADEVĂR și REALITATE) … despre MIEREA MANUKA !!!
– Miere Manuka, TA 25+ de la SONNENTOR:Apicultură etică și creșterea bună a albinelor; control asupra propriilor caracteristici, reîmpădurire și proiecte de plantare ca parte a inițiativei noastre de compensare a amprentei de carbon Co2.
Uleiul de cimbru organic SONNENTOR ține varroa departe de stupi!
Singura stupină certificată organică într-o arie de 45 000 de hectare!
Mătcile se pot deplasa liber și pot zbura din stup după voia lor. Nu închidem mătcile, și nici nu le tăiem aripile.Amenajarea stupilor conform principiilor biodinamice și DEMETER.

IMPORTANT: FĂRĂ hrănire sau adaos de zahăr!

Albinele fac miere pentru a mânca miere, așa că întotdeauna lăsăm suficientă miere în stupi ca albinele să aibă destul să mănânce în timpul iernii.
Mierea noastră organică Manuka se extrage la rece, și toate procedurile s-au făcut în conformitate cu directivele Standardului pentru miere al UE, mierea nu se expune niciodată unor temperaturi de peste 38 grade Celsius, deci mereu este în intervalul maxim de temperatură al stupului.
Nu utilizăm filtrare fină, iar indicele de polen, precum și puritatea mierii Manuka monofloră este întotdeauna cu mult peste 80% (până la 94%) de polen Manuka autentic.

* Ref.: COUNCIL DIRECTIVE 2001/110/EC of 20 December 2001 relating to honey [DIRECTIVA CONSILIULUI 2001/110/CE din 20 decembrie 2001 cu privire la miere]

Aderăm cu strictețe la cerințele Codex Alimentarius – miere

* Ref.: CODEX STANDARD FOR HONEY , CODEX STAN 12-19811

Umplerea se face cu un dispozitiv automat de umplere pe bază de energie solară fotovoltaică, fabricat în Germania.
(Nassenheider)

Aderăm cu strictețe la cerințele BSCI Business Social Compliance Initiative.

* Ref.: Copyright © 2006 by FTA – Foreign Trade Association, Brussels

Certificat Ecologic prin AsureQuality, un departament al guvernului NZ. Nr. înreg.: # 0348 – IFOAM

MIEREA MANUKA – ce este?

MANUKA – bot.; Leptospermum Scoparium

Manuka este un arbust sempervirescent din Noua Zeelandă.

Este o plantă foarte rezistentă care poate fi găsită în zonele litorale cât și în zone alpine.
Culoarea petalelor sale poate fi de la alb la roz și roșu închis.
Băștinașii Noii Zeelande, poporul Maori, îi atribuie caracteristici vindecătoare plantei Manuka.

Cercetarea caracteristicilor antibacteriene ale Mierii Manuka a început cu în jur de 20 de ani în urmă, mai ales prin intermediul lui Dr. Peter Molan și Universitatea din Waikato.
Cererea pentru mierea Manuka și produsele cu conținut de Manuka, cum ar fi uleiul de Manuka, a crescut semnificativ în acest timp.

În prezent NU există standarde obligatorii în Noua Zeelandă pentru măsurarea și enumerarea caracteristicilor antibacteriene.

TA – ACTIVITATE TOTALĂ

Caracteristicile antibacteriene se atribuie peroxidului de hidrogen, H2O2. Albinele strâng nectar și polen de pe Manuka și le aduc înapoi în stupi. Perhidrolul se creează printr-o reacție naturală între valoarea pH redusă, conținutul redus de umiditate și diferite enzime.

*Ref.: pH wert [valoare pH] 4.61 – TEST T30064

Activitatea Totală se măsoară prin „metoda difuzimetrică cu godeuri în agar”, unde o soluție de fenol cu caracteristici antibacteriene asemănătoare se compară cu rezultatele obținute pe urma mierii, apoi enumerată în grade de 5, ex. TA 10+, 15+, 20+.
În acest test, standardizat în laboratoare independente care sunt certificate pe baza standardelor din NZ, AU și internaționale, mierea de Manuka se plasează pe un disc din sticlă care conține bacteria Staphylococcus aureus.
După mai multe 18 ore, se măsoară cât de mult s-a încetinit răspândirea acestei bacterii, iar de aici se obține valoarea TA.
Acest proces chimic se găsește și în alte mieri, cum ar fi mierea de eucalipt și mierea de portocală, însă cu o valoare mai redusă.
Unele mieri au valori mai mari, ex. mierea de mană și mierea de rapiță.
Doar rapoartele mierii Manuka afișează valori extrem de mari de 25%, TA 25+ și peste.
Însă există și mieri Manuka care au un TA de doar 10+ și TA nedetectabil de <8,2.


SONNENTOR vă oferă o calitate PREMIUM a Mierii Manuka, direct de la sursă! TA 25+

Tara de origine: Noua Zeelenda


Miere de Manuka TA25+ Ecologica/Bio 250gr SONNENTOR face parte din categoria Apicole  din cadrul magazinului online de produse naturiste Biogenos.ro. Livrarea produselor din stocul propriu se face in 2-4 zile lucratoare de la plasarea comenzii online.
Pe Biogenos.ro beneficiati de TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 150.00 de lei.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator in momentul achizitiei initiale. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare care nu au fost semnalate de catre producator

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Miere de Manuka TA25+ Ecologica/Bio 250gr SONNENTOR”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: