Termeni si conditii

LA O COMANDA DE 150 RON SI PESTE 150 RON => SE ACORDA TRANSPORTUL GRATUIT!

Utilizarea site-ului


Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site www.biogenos. implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele comercializate.

Schimbarea termenilor si conditiilor


SC Biogenos Plant SRL  isi rezerva dreptul sa faca modificari, actualizari privind termenii si conditiile, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.
SC Biogenos Plant SRL isi rezerva dreptul sa faca modificari in structura site-ului fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.
Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

Drepturi de autor


Continutul site-ului
www.biogenos.ro – magazin produse naturiste -(texte, fotografii digitale, simboluri grafice, date tehnice, alte informatii) este proprietatea S.C. Biogenos Plant SRL si este aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor.
Folosirea fara acordul S.C. Biogenos Plant S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (acoperirea in totalitate a prejudiciului plus daune interese).

Confidentialitate


Datele personale ale fiecarui client sunt confidentiale si vor fi folosite de catre S.C. Biogenos Plant  S.R.L. numai in scopul declarat al acestui site. Societatea noastra se obliga sa nu furnizeze aceste date unei terte persoane.
S.C. Biogenos Plant S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor produselor software sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru.

Corectarea informatiilor eronate


S.C. Biogenos Plant S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru textele de descriere a produselor, acestea fiind reproduse din materialele oferite de furnizori.
Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

Expeditie si livrare

Plata se face ramburs, include valoarea coletului (contravaloarea produselor comandate) + taxele aferente postei romane sau curierului rapid, indiferent de zona de expeditie, reprezentand contravaloarea transportului, asigurarii coletului si returul banilor.


Produsele de pe acest site sunt oferite in limita disponibilitatii stocului. Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (lipsa produsului din stocul, eventuale greseli de tiparire etc.). In aceste cazuri S.C. Biogenos Plant S.R.L. va anunta clientul despre problemele aparute si va anula comanda. Valoarea maxima a obligatiilor S.C. Biogenos Plant S.R.L. fata de clientii sai, in cazul nelivrarii produselor sau a livrarii necorespunzatoare, reprezinta valoarea sumelor primite de la clienti.

Deoarece site-ul biogenos.ro nu gestioneaza stocul de marfa in timp real, este posibil ca produsele comandate sa nu poata fi livrate integral in functie de stocul nostru si al furnizorilor nostrii. In acest caz veti fi anuntati de unul dintre operatorii nostri telefonic sau prin e-mail pentru a modifica comanda.

Livrarea


Livrarea se face in cel mai scurt timp posibil de la lansarea comenzii dvs.

Coletele trimise de catre dvs, prin curier, avand plata transportului la destinatie, vor fi refuzate. Va rugam sa anuntati inainte de a expedia un colet catre S.C. Biogenos Plant S.R.L. si sa nu expediati decat prin CURIER RAPID. Daca au trecut 5 zile lucratoare si nu ati primit coletul, va rugam sa ne anuntati sau sa contactati curierul pt. solutionarea eventualelor probleme aparute.

Atentie – Notificare:

-Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat.

Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare problemede sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Aveti obligatia de a citi cu atentie prospectul produsului cumparat.Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti de vreo boala,adresati-va de urgesnta medicului dumneavoastra.

Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica,trata sau preveni nici o boala.

S.C. Biogenos Plant S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in alte modalitati decat cele recomandate ale produselor achisitionate prin intermediul acestui site.Site-ul Biogenos.ro si materialele aferente sunt folosite fara garantii de nici un fel.Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc.S.C. Biogenos Plant S.R.L.nu garanteaza ca acest site,serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele biogenos.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

S.C. Biogenos Plant S.R.L garanteaza utilizatorului acces limitat,in interes personal,pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul,de a reproduce partial sau integral site-ul,de a copia,de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera,in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii S.C. Biogenos Plant S.R.L.,fara acordul scris al acesteia.Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari.sa transmita sugestii,idei,intrebari,sau alte informatii,atata timp cat continutul acestora nu este ilegal,obscen,amenintator,defaimator,nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane ,nu incalca drepturile de proprietate intelectuala,nu contine virusi,texte vizand diverse campanii de promovare,scrisori in lant,mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.Utilizatorii care vor folosi o adreas falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sancionate in conformitate cu legile in vigoare.S.C. Biogenos Plant S.R.L are dreptul de a sterge orice astefel de continuturi identificate pe site.Firma S.C.Biogenos Plant S.R.L. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari;In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale /documente,se considera ca utilizatorul confera sociatatii S.C. Biogeos Plant S.R.L. si afiliatilor/asociatilor sai dreptul neexclusiv,nelimitat,gratuit,irevocabil si netransmisibil de a folosi,reproduce,modifica,adapta,publica,traduce,crea opere derivate,precum si dreptul de a distribui,de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume prin orice mijloc .Se garanteaza ,de asemenea,societatii S.C.Biogenos Plant S.R.L.si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le transmite dreptul de licenta  dreptul de a utiliza pe care il asociati cu un astfel de continut.Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului,pe care il afiseaza sau transmite pe site,prin orice modalitate,astfel incat prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

 

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER    PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date,modificata si completata si ale Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice,S.C. Biogenos Plant S.R.L. cu sediul in Pitesti,str.Ion Minulescu,nr. 4,bl.A11,sc D,ap 11,numar de ordine in Registrul Comertului J03/827/26.04.2017,Cod unic de inregistrare 37451310,are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate,datele personale pe care ni le furnizati dumneavoastra.

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul biogenos.ro va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal(nume,adresa,numar de telefon,adresa de posta electronica,IP)sa intre in baza de date a societatii S.C.Biogenos Plant S.R.L. si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta.Toti cei care au furnizat aceste date in acceptiunea Legii nr.677/2001 au calitatea de persoana vizata.Scopul colectarii datelor dumneavoastra de catre S.C. Biogenos Plant S.R.L. este informarea clientului privind situatia contului sau a comenzilor,transmiterea de oferte,promotii,mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de catre S.C.Biogenos Plant S.R.L.,efectuarea de statistici interne,fara alte obligatii din partea S.C. Biogenos Plant S.R.L.

S.C. Biogenos Plant S.R.L. va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate ,iar ulterior stergerii contului persoanei vizate,S.C. Biogenos Plant S.R.L. va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne,pe durata existentei sociatatii. S.C. Biogenos Plant S.R.L. garanteaza confidentialitatea datelor cu caracter personal ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

Tertii care au acces la datele cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra sunt:companiile de livrare,procesatori de plati,servicii de e-mail marketing.

Conform Legii nr 677/2001,beneficiati de urmatoarele drepturi :dreptul la informare (art.12);dreptul de acces la date (art.13);dreptul de interventie asupra datelor (art.14);dreptul la opozitie (art.15);dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);dreptul de a va adresa justitiei (art.18).Totodata aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor cu caracter personal care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa,datata,semnata si trimisa la sediul S.C. Biogenos Plant S.R.L. din Pitesti,str. Ion Minulescu,nr. 4,bl A11,scD,ap 11.

CONDITII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

Conform OUG 34/4.06.2014,orice client are dreptul sa returneze produsul cumparat in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea acestuia.Intentia de returnare a unui produs cumparat trebuie comunicata catre S.C. Biogenos Plant S.R.L. prin e-mail,posta,telefon.In cazul care alegeti comunicarea prin posta,notificarea datata si semnata trebuie trimisa la adresa :Pitesti,str.Ion Minulescu,nr 4,bl A11,sc D,ap 11,jud. Arges.

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice constituie produse care sunt suscectibile de a se deteriora sau expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere.

Cu toate acestea S.C. Biogebos Plant S.R.L.  va ofera posibilitatea de a returna produsele in termen de 30 de zile calendaristice,dupa o anuntare prealabila la adresa de e-mail suport@biogenos.ro sau la numarul de telefon:0764324904

Procedura de denuntare si retur:

-Returnarea se face anuntand in prealabil intentia de retur printr o sesizare scrisa sau verbala prin urmatoarele modalitati:

      -la adresa de mail sport@biogenos.ro

      -la numarul de telefon 0764324904

      -prin posta/curier sau orice alta modalitate de transport la adresa str.Ion Minulescu,nr 4,bl A11,sc D,ap 11,Pitesti,jud Arges.

-Returnarea se face prin trimiterea produselor in maxim 30 de zile calendaristice de la primirea comenzii pe adresa S.C. Biogenos Plant S.R.L.,str. Ion Minulescu,nr 4 ,bl A11, sc D,ap 11,Pitesti,jud Arges.

-In colet se vor afla toate documentele primite initial precum si o adresa scrisa,semnata de persoana care a initiat si platit comanda,care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite,indicand contul si banca unde se pot returna banii.

-Suma platita initial va fi rambursata integral,in 14 zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare.

-Cheltuielile de transport vor fi achitate integral de catre dumneavoastra.

S.C. Biogenos Plant S.R.L. va incerca intotdeauna sa rezolve orice sesizare pe cale amiabila,prin intelegere,intre cele doua parti.In acest sens va punem la dispozitie o adresa de mail spre care puteti directiona orice sesizare sau reclamatie,la care va vom raspunde in maximum 10 zile calendaristice:suport@biogenos.ro.

In cazul in care rezolvarea pe cale amiabila nu este posibila se vor aplica prevederile legale romanesti.

Produsele pentru care nu se accepta retur sunt:

_Produsele desigilate,

_Produsele alimentare care se deterioreaza usor,au termen de valabilitate scurt si sunt sensibile la temperatura,diferente de umiditate precum si cele care prin natura lor sunt supuse anumitor conditii de pastrare etc(exemplu laptisor de matca)

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida,indiferent de cauza,aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.In momentul cumpararii si lansarii comenzii,clientul accepta fara obiectiuni,conditiile si termenii de utilizare,valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

 Sesizari si reclamatii

Pentru orice sesizare sau reclamație ne puteți contacta telefonic la numărul 0764324904 sau pe email la suport@biogenos.ro.ro. Orice conflict apărut între SC Biogenos Plant SRL și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. SC Biogenos Plant SRL se obligă să restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 14 de zile calendaristice de la data denuntarii de catre Dvs a contractului.

In cazul in care concilierea amiabilă nu este posibilă se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

POLITICA DE UTILIZARE COOKIE-URI

 

Informaţii generale colectate de Biogenos.ro

Biogenos.ro va colecta informaţii sau date care permit identificarea persoanelor fizice si juridice (nume, adresă, număr de telefon, adresa de poştă electronică, date de identificare fiscale). Acestea sunt necesare pentru a avea posibilitatea de a incasa de catre procesatorii de plati valoarea comenziilor si de a vă livra produsele comandate. Terţii care au acces la aceste date sunt: companiile de livrare, procesatorii de plăti, serviciile de e-mail marketing. Dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie scoase din baza de date, ne puteţi indica oricând acest lucru prin email la suport@biogenos.ro sau la numărul de telefon: 0764324904


  1. Politica de utilizare Cookie-uri 
    Aceasta politica se refera la cookie-urile si pagina web operata de S.C. Biogenos S.R.L. (denumita in continuare BIOGENOS).   2. Ce sunt Cookie-urile? 
    Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome. Firefox) si este complet ?pasiv? (NU contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului sau alte informatii confidentiale). 

    3. La ce sunt folosite Cookie-urile? 
    Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile BIOGENOS pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor: ex. preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta.

Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele şi preferinţele, pentru a monitoriza parcursuri pe site şi pentru a personaliza paginile în funcţie de vizitator. În structura fiecărui browser Internet există opţiunea de a şterge “cookies” de pe hard-drive, de a bloca primirea de “cookies” sau de a primi un mesaj în momentul în care un “cookie” este stocat în calculatorul dumneavoastră. În momentul în care dumneavoastră vă dați acceptul pentru stocarea cookies, biogenos.ro va folosi aceste cookies pentru a vă asigura o navigare mai plăcută pe site-ul nostru, pentru a vă memora coșul de cumpărături, parolele și IP-ul ca date de trafic.
  
4. Ce Cookie-uri se folosesc? 
Se folosesc doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele din urma sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web).Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.  

Cookie-urile folosite de Biogenos.ro sunt: Google Analytics, Facebook Login, Remarketing, Tawk, Trusted, Globessl, Pinterest, Profitshare, 2Performant, Google Experiments, Twitter, Google Adwords, Conectoo, Doubleclick, Hotjar.

Țerții care au acces la datele de trafic furnizate prin cookies pe site-ul Biogenos.ro sunt companiile de livrare: Fan Courier, Urgent-Cargus, GLS, Dragon Star serviciile de email marketing:  Conectoo , procesatorii de plăți online (Payu).

5. Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site? 
O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de: 
Cookie-uri de performanta a site-ului 
Cookie-uri de analiza a vizitatorilor 
Cookie-uri pentru geotargetting 
Cookie-uri de inregistrare 
Cookie-uri pentru publicitate 
Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate  
  
6. Contin Cookie-urile date personale? 
Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.  

7. Stergerea Cookie-urilor 
In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web. 
  
8. De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet? 
Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor poate face unele site-uri imposibil de folosit. 
Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare. 
Exemple de intrebuintari importante ale cookieurilor (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont): 
Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului categorii de produse si servicii. 
Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor, retinerea parolelor. 
Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode,functii de safe search). 
Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor, limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site. 
Furnizarea de publicitate mai relevanta pentru utilizator. 
Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analytics ? cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor.

 

GARANTIA DE CONFORMITATE

SC BIOGENOS PLANT SRL are obligația de a livra produse care sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare, indiferent de forma în care se încheie, verbal sau scris.

Produsele comercializate pe site-ul www.biogenos.ro beneficiază de garanție potrivit art. 4 – pct. 1 lit. e din OUG 34/2014 și art. 5-18 din Legea nr. 449/2003, dacă acestea nu constituie produse perisabile.

Toate produsele comercializate de catre biogenos.ro beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare si politicilor comerciale. Produsele sunt noi și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte. 

biogenos.ro se angajează să acopere garanția de conformitate potrivit legii, în termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului. In primele 6 luni de la cumparare, consumatorul nu trebuie sa dovedească neconformitatea, se consideră că a existat la data cumpărării. Pentru perioada de la 6 luni la 2 ani, lipsa conformității va trebui dovedită de consumator.

Biogenos.ro garantează calitatea produselor comercializate. Clienții care doresc returnarea unui produs vor avea tot suportul necesar

ATENTIONARE !!!
SC Biogenos Plant SRL isi rezerva dreptul de a modifica preturile afisate pe site, in functie de modificarile de preturi survenite la furnizor sau producator.
Incercam sa mentinem un echilibru aici pe www.biogenos.ro prin simpla noastra prezenta.
Invitam la calm, respect si bun simt.
Daca, unul din produsele comandate nu se afla pe stoc, veti fi anuntat (a), in timp util.
Respectam pe toata lumea si dorim sa fim respectati de toata lumea
.
VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE!

Produsele descrise pe acest site sunt suplimente alimentare care se elibereaza fara reteta. Toate informatiile prezentate pe acest site au un caracter informativ si nu se substituie sfatului medicului sau farmacistului. Este datoria cumparatorului sa se documenteze privind oportunitatea administrarii produselor prezentate pe acest site.  S.C. Biogenos Plant SRL precum si  angajatii ei nu  sunt responsabili sub nici o forma pentru administrarea produselor oferite. Consultati medicul sau farmacistul dumneavoastra inainte de a administra produsele oferite pe acest site.

Garantia produselor oferite este in exclusivitate garantia producatorului respectivului produs.

Comandand produsele oferite de SC Biogenos Plant SRL, cumparatorul accepta implicit in totalitatea lor termenii si conditiile de mai sus, precum si orice alti termeni si conditii implicite acestui tip de comert si care sunt sau nu sunt mentionate direct sau indirect mai sus sau in paginile acestui internet site, fara insa ca acesti alti termeni si conditii implicite sa intre in conflict direct sau indirect cu nici unul din termenii si conditiile exprimati in mod expres sau derivand, direct sau implicit, din prezentul inscris.

INFORMATII UTILE:

In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere.

In functie de comportamentul clientului ne rezervam dreptul de a selecta clientela!